prestige_2000.png

HORIZON - 680 g

Aminosavakat tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta.

Az aminosavak a szervezet sejtjeinek, szöveteinek, illetve szerveinek felépítői, és számos funkciónak alapvető működtetői és elősegítői, mint a tápanyagok felszívódása vagy az immunrendszer. Az aminosavakat tekintjük az izomfehérjék építőköveinek is, tehát ezekből épül fel az izomzat. Ezenfelül azonban számos más funkciót is ellátnak a szervezetben, például segítik a regenerációt és energizálnak, ennek következtében edzés előtt, alatt és után is rendkívül hasznos a fogyasztásuk fizikai aktivitás esetén. Az aminosavak lényege leegyszerűsítve az, hogy a  szervezetnek nem kell lebontania, így gyorsan felszívódik és hasznosul.

A Horizon aminosavak széles skáláját tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta, amely az összes esszenciális aminosavat tartalmazza, köztük a nélkülözhetetlen elágazó láncú aminosavakat (BCAA), melyek bevitele azért elengedhetetlen, mivel a szervezet nem képes előállítani őket, így csak táplálkozásunk részeként lehet bevinni az esszenciális aminosavakat.

Kiszerelés: 400 tabletta-80 adag - 1 adag: 5 tabletta

Nettó tömeg: 680 g

Összetevők: tejsavó fehérje koncentrátum (tej), hidrolizált tejsavó fehérje (tej), tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), l-glutamin, csomósodást gátló anyag (talkum, szilícium-dioxid), szilárdító anyag (magnézium sztearát).

Adagolási javaslat: Szedjen be naponta 5 tablettát, 30-40 perccel edzés előtt, vagy közvetlenül edzés után vagy lefekvés előtt. Pihenőnapokon két étkezés között szedjen be 1 adagot (5 tabletta).

Figyelmeztetés: Kisgyermekek elől elzárva tartandó! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Ne lépje túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget!

Allergén információ: Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült.

NUTRITION INFORMATION FOR FLAVORS

Mirage