prestige_2000.png

MERCURY - 240 g

Esszenciális aminosav tartalmú italpor

A BCAA-k, más néven elágazó láncú aminosavak, az aminosavak egyik fontos csoportjába tartoznak. A leucin, az izoleucin és a valin az emberi test számára esszenciális aminosavnak minősül, ugyanis az emberi test nem képes az előállításukra, így beviteli forrásként csak táplálékunk és a táplálék-kiegészítők szolgálnak. Az izomzatod 35%-a áll elágazó láncú aminosavakból. Ezek az aminosavak, nemcsak a tested építőkockái, hanem alátámasztják, illetve erősítik a izom és sejtépítést, ezen keresztül az úgynevezett „inzulogén hatást“ – mely független a szervezetben lévő szénhidrátok mennyiségétől. Javítják a leganabolikusabb, “legizomzatépítőbb” hormon, az inzulin előállításának folyamatát.

Míg más aminosavak nagyrészt a biológiailag aktív molekulák (hormonok, enzimek) felépítéséhez kellenek a szervezetedben, addig a BCAA-k elsősorban a testedre felépülő anyagok, tehát a testszövetek felépítéséhez nélkülözhetetlenek, ezek főképpen az izomzatod és a szerveid. A három elágazó láncú esszenciális aminosavat széles körben használják a fáradtság enyhítésére, az atlétikai teljesítmény javítására és a mozgás utáni izomgyógyulásra.

Ízesített nettó tömeg: 240 g (32 adag) - 1 adag: 7,5 g

Ízestettlen nettó tömeg: 240 g (40 adag) - 1 adag: 6 g

Íz: ananász, zöld alma, ízesítetlen

Összetevők:
Ananász:
Instant L-Leucin, Instant L-izoleucin, Instant L-valin, Savanyúságot szabályzó anyag (citromsav), Aroma (Ananász), Édesítőszerek (Aceszulfám K, Szukralóz), Csomósodást gátló anyag (trikalcium-foszfát), színezékek (kurkumin, céklavörös).

Zöldalma: Instant L-Leucin, Instant L-izoleucin, Instant L-valin, Savanyúságot szabályzó anyagok (citromsav, almasav), aroma (zöldalma), Édesítőszerek (Aceszulfám K, Szukralóz), Csomósodást gátló anyag ( trikalcium-foszfát), színezékek (tartrazin, brillantkék FCF).

Ízesítettlen: Instant L-Leucin, Instant L-izoleucin, Instant L-valin.

Adagolási javaslat: Keverjen össze 1 adag (1 púpozott adagolókanál) port 350 ml vízzel. Használja 30-40 perccel edzés előtt és edzés után, vagy lefekvés előtt. A pihenőnapokon étkezések között szedjen be egy adagot. Napi egy vagy két adag fogyasztása ajánlott.

Figyelmeztetés: Kisgyermekek elől elzárva tartandó! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Ne lépje túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget!

Allergén információ: Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült. 

NUTRITION INFORMATION FOR FLAVORS

Mirage