prestige_2000.png

PULSAR - 500 g

100% Glutamine

A glutamin, a 20 fehérjealkotó aminosav egyike legnagyobb koncentrációban az izomzatban található meg. Úgynevezett feltételesen esszenciális aminosav, azaz a test természetes úton is képes előállítani, de csak bizonyos feltételek mellett. Amennyiben ezek nem állnak fenn, úgy pótlásra szorul. Izomtömeg növeléséhez, illetve az izomtömeg megőrzéséhez alkalmazott diétában rendkívül fontos a glutamin pótlása, de a fokozott fizikai megterhelés és a stressz is drámaian lecsökkentheti a glutaminkészletet, a többszörösére nőtt glutaminigényt ugyanis szervezetünk már nem tudja kielégíteni. Erre biztosít tökéletes megoldást a Pulsar, mely szakembereink által gondosan kiválasztott, kiváló minőségű glutamint tartalmaz. 

Nettó tömeg: 500 g (100 adag) - 1 adag: 5 g

Íz: ízesítetlen

Összetevők: L-glutamin.

Adagolási javaslat: Szedjen be naponta egy adagot (5 g- az adagolókanál 8,5 ml jelölésig töltve) és keverje el 300 ml vízzel vagy egyéb folyadékkal, vagy kombinálhatja fehérje- illetve tömegnövelő turmixxal is. Használja edzés előtt 30-40 perccel és röviddel utána, vagy lefekvés előtt. A pihenőnapokon étkezések között használja. Naponta egy vagy két adag használata ajánlott.

Figyelmeztetés: Kisgyermekek elől elzárva tartandó! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Ne lépje túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget!

Allergén információ: Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült. 

NUTRITION INFORMATION FOR FLAVORS

Mirage