prestige_2000.png

SEQUENCE - 300 tabs

Esszenciális aminosavakat és B6-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta

A BCAA-k, más néven elágazó láncú aminosavak, az aminosavak egyik fontos csoportjába tartoznak. A leucin, az izoleucin és a valin az emberi test számára esszenciális aminosavnak minősül, ugyanis az emberi test nem képes az előállításukra, így beviteli forrásként csak táplálékunk és a táplálék-kiegészítők szolgálnak. Az izomzatod 35%-a áll elágazó láncú aminosavakból. Ezek az aminosavak, nemcsak a tested építőkockái, hanem alátámasztják, illetve erősítik a izom és sejtépítést, ezen keresztül az úgynevezett „inzulogén hatást“ – mely független a szervezetben lévő szénhidrátok mennyiségétől. Javítják a leganabolikusabb, “legizomzatépítőbb” hormon, az inzulin előállításának folyamatát.

Míg más aminosavak nagyrészt a biológiailag aktív molekulák (hormonok, enzimek) felépítéséhez kellenek a szervezetedben, addig a BCAA-k elsősorban a testedre felépülő anyagok, tehát a testszövetek felépítéséhez nélkülözhetetlenek, ezek főképpen az izomzatod és a szerveid. A három elágazó láncú esszenciális aminosavat széles körben használják a fáradtság enyhítésére, az atlétikai teljesítmény javítására és a mozgás utáni izomgyógyulásra.

Kiszerelés: 300 tabletta- 60 adag - 1 adag: 5 tabletta

Nettó tömeg: 435 g

Összetevők: L-leucin, tömegnövelő szer: mikrokristályos cellulóz; L-izoleucin, L-valin, csomósodást és lesülést gátló anyagok: zsírsavak magnéziumsói, talkum, szilícium-dioxid; piridoxin-hidroklorid.

Adagolási javaslat: Szedjen be naponta 5 tablettát, 30-40 perccel edzés előtt, vagy közvetlenül edzés után vagy lefekvés előtt. Pihenőnapokon két étkezés között szedjen be 1 adagot (5 tabletta).

Figyelmeztetés: Kisgyermekek elől elzárva tartandó! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Ne lépje túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget!

Allergén információ: Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült.

NUTRITION INFORMATION FOR FLAVORS

Mirage