prestige_2000.png

SIGNUM - 500 g

100% Creatine Monohydrate

A kreatin egy magas nitrogéntartalmú, négy szénatomos szerves sav, amely alapvető szerepet játszik a sejtek, legfőképpen az izomrostok energiaellátásában. A testben található kreatin kb. 95%-a a vázizomzatban található. Segít minden sejt, de elsődlegesen az izomsejtek megfelelő energiaellátásában, azáltal, hogy fokozza az adenozin-trifoszfát (ATP) képződést, amely sejtszintű energia-tartalékként szolgál, többek között az izom-összehúzódásokhoz. A kreatin számos sportban jelentősen javítja a sportteljesítményt, leginkább a nagy erőt és intenzitást igénylő, rövid ideig tartó megterheléseknél előnyös az alkalmazása. A kreatin napi 3g-os dózisban tudományosan igazoltan fokozza a teljesítményt a sorozatos, rövid ideig tartó, robbanékony erőkifejtésekkel járó, nagy intenzitású gyakorlatok végzésénél, mint amilyen a súlyzós edzés vagy az intervallum kardió edzés.*

A Signum a legszélesebb körben elterjedt kreatin formát tartalmazza, a kreatin-monohidrátot. 

* Az Európai Élelmiszer-biztonsági Hatóság (EFSA) által tudományosan bizonyított, és az Európai Bizottság (EC) által engedélyezett állítások.

Nettó tömeg: 500 g (100 adag) - 1 adag: 5 g

Íz: ízesítetlen

Összetevők: Kreatin-monohidrát.

Adagolási javaslat: A jótékony hatás eléréséhez legalább napi 3 gramm kreatin bevitele szükséges! A kreatin fogyasztása két periódusban javasolt. A töltési időszak a fogyasztás első hetében ajánlott. A töltési időszak alatt az ajánlott mennyiség a következők szerint alakul: ossza el a testsúlyát (kg) 3-al és vegyen be grammban a számítás eredményének megfelelő mennyiséget. Fenntartási időszakban az előző mennyiség fele javasolt. A beviteli mennyiséget ossza kétfelé és vigye be edzés előtt és után vagy az étkezések között. 

Keverjen el 5 grammot (adagolókanál a 8,5 ml jelzésig töltve) 500 ml vízben, vagy kombinálhatja fehérje vagy tömegnövelő shake-kel.

Figyelmeztetés: Kisgyermekek elől elzárva tartandó! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot!  Ne lépje túl az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget!

Allergén információ: Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült.

NUTRITION INFORMATION FOR FLAVORS

Mirage