PRESTIGE - 2000 g

WHEY PROTEIN ISOLAT

PRESTIGE WHEY ISOLAT är ett högvärdigt protein förbättrad med L-Glutamin.

 

Prestige Whey Isolat genomgår ytterligare bearbetning och filtrering, vilket ger olika fördelar jämfört med det vanligare Whey Protein Koncentrat. På grund av Cross-Flow Micro-filtrering är Prestige en högkvalitativ proteinkälla med cirka 90% proteinhalt, därför får du mindre kolhydrater, fett och laktos per portion. Prestige Whey Isolat absorberas snabbt av kroppen och stimulerar effektivt protein syntes. Vi spenderade en enorm mängd tid och ansträngning för att välja den bästa Whey Proteinkälla och ingredienser för vår formel. Dessutom har vi utfört otaliga test för att slutföra receptet, vilket resulterar i en produkt som är både utsökt och perfekt funktionell.

 

PRESTIGE är ett bra val för: de som söker en högkvalitativ proteinkälla, Idrottare som strävar efter en slim kropp, Individer som är på diet
 

Översikt

• 21g protein (jordgubbsmak)
• 20g protein (chokladsmak)
• Lämplig för en Lactosintolerant diet
• Snabb absorption
• 250 mg L-Glutamin

 

Storlekar

2000 g

 

Smaker

Chokladsmak, Jordgubbsmak

 

Förbrukning

Lägg till en portion (25g-3/4 skopa) till 200ml vatten eller lättmjölk. Ta två portioner på träningsdagarna. Ta en servering efter träning och ytterligare ett mellan måltiderna.

 

Ingredienser:

Chokladsmak 

Cross-flow mikrofiltrerad Whey ProteinIsolat (från Mjölk, instantiserad med Solrosolecitin), Fettreducerat Kakaopulver (10–12%), Smak (Choklad - innehåller mjölksocker), L-Glutamin, Natriumklorid, Förtjockningsmedel (Xanthan Gum), Sötningsmedel (Acesulfam K, Sukralos).

 

Jordgubbsmak

Cross-flow mikrofiltrerad Whey ProteinIsolat (från Mjölk, instantiserad med Solrosolecitin), Smak (Jordgubb), L-Glutamin, Natriumklorid, Färg (Rödbetsrött), Förtjockningsmedel (Xanthan Gummi), Sötningsmedel (Acesulfam K, Sukralos).

 

Varningar 

Förvaras oåtkomligt för barn. Denna produkt är inte ett livsmedelssubstitut eller -ersättning. Använd denna produkt för att komplettera en balanserad kost. Använd inte mer än rekommenderad dosering.

 

Allergen info 

Tillverkad i en anläggning som behandlar mjölk, ägg, gluten, soja, jordnötter, nötter, fisk och ingredienser från kräftdjur.

prestige_2000.png

NUTRITION INFORMATION FOR FLAVORS

Mirage