PULSAR - 500 g

GLUTAMIN PULVER

Det är känt att proteiner hjälper till att upprätthålla och bygga muskler, men få vet att Glutamin är en av de viktigaste aminosyrorna i protein. Under intensiv träning kan Glutamin bli en essentiell Aminosyra, eftersom kroppen inte kan producera den erforderliga mängden under vissa förhållanden. Därför kan du med ett dagligt intag av L-Glutamin bekämpa sådan brist.

Vi har gjort denna produkt ej smaksatt och fri från några tillsatser, så att du kan kombinera den med våra andra produkter och shakes för att designa det specifika näringstillskott som krävs för att uppnå dina mål.

Förbrukning

Ta en servering (5g - skopa fylld upp till 8,5 ml skala) pulver och blanda det med 300 ml vatten eller dryck. Alternativt kan du kombinera denna produkt med ditt protein eller gainer shake. Använd denna produkt 30–40 minuter före träning och kort efter träning, eller innan du lägger dig. På vilodagarna kan du konsumera denna produkt mellan måltiderna. Ta en eller två portioner per dag.

 

Storlekar

500 g

 

Smaker

Ej Smaksatt

 

Ingredienser

L-Glutamin.

 

Varningar

Förvaras oåtkomligt för barn. Denna produkt är inte ett livsmedelssubstitut eller -ersättning. Använd denna produkt för att komplettera en balanserad kost. Använd inte mer än rekommenderad dosering.

 

Allergen info

Tillverkad i en anläggning som behandlar mjölk, ägg, gluten, soja, jordnötter, nötter, fisk och ingredienser från kräftdjur.

prestige_2000.png

NUTRITION INFORMATION FOR FLAVORS

Mirage