SIGNUM - 500 g

PURE CREATINE MONOHYDRATE

Kreatin har visat sig att öka prestanda i successiva utbrott av kortvariga övningar med hög intensitet. Signum är idealisk för explosiva träningspass; när du försöker träna på maximal nivå och kapacitet. Det har en neutral smak, därför kan du blanda den med andra sportdrycker som viktökning och proteinshaker. Den gynnsamma effekten erhålls med ett dagligt intag av minst 3 g kreatin.

Förbrukning

Konsumtionsvanor för kreatin skiljer sig mellan två perioder. "Laddningstiden" rekommenderas för den första veckan av användningen. Vid uppladdning beräknas ditt rekommenderade dagliga intag, enligt följande: dividera din kroppsvikt i kg med 3 och du rekommenderas att ta så mycket kreatin i gram per dag enligt denna beräkning. Därefter, i ”stand by ”perioden, tar du maximalt hälften av det mängden. Fördela den dagliga dosen hela dagen, ha lite före och efter ditt dagliga träningspass eller mellan måltiderna. Ta inte mer än 10 g per gång. Blanda 5g (skopa fylld upp till 8,5 ml skala) av kreatin i ca. 500 ml vätska, eller alternativt kan du kombinera det med ditt protein eller gainer shake.

Storlekar

500 g

 

Smaker

Ej Smaksatt

 

Ingredienser

Kreatinmonohydrat.

 

Varningar

Förvaras oåtkomligt för barn. Denna produkt är inte ett livsmedelssubstitut eller -ersättning. Använd denna produkt för att komplettera en balanserad kost. Använd inte mer än rekommenderad dosering.

 

Allergen info

Tillverkad i en anläggning som behandlar mjölk, ägg, gluten, soja, jordnötter, nötter, fisk och ingredienser från kräftdjur.

prestige_2000.png

NUTRITION INFORMATION FOR FLAVORS

Mirage